Vlada Srbije ipak diže cenu struje?

Izvor: Mondo, 27.Jan.2010, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije ipak diže cenu struje?

Vlada Srbije će sutra razmatrati zatev Elektroprivrede Srbije za povećanje cene struje, najavio je potpredsednik srpske vlade Mlađan Dinkić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada sutra o poskupljenju struje

Izvor: S media, 27.Jan.2010

Vlada Srbije će sutra razmatrati zatev Elektroprivrede Srbije za povećanje cene struje, najavio je potpredsednik srpske Vlade Mladjan Dinkić. ..Na konferenciji za novinare on je rekao da će nadležne službe za suttrašnju sednicu pripremiti informaciju o tome koliko bi trebalo da bude poskupljenje...

Nastavak na S media...

Vlada sutra o poskupljenju struje

Izvor: EMportal, 27.Jan.2010

Vlada Srbije sutra razmatra zatev Elektroprivrede Srbije za povećanje cene struje, izjavio danas potpredsednik Vlade Mlađan Dinkić.

Nastavak na EMportal...

Struja od 1. marta skuplja 10 odsto

Izvor: S media, 28.Jan.2010, 09:52

Vlada Srbije dala je danas saglasnost da cena struja bude povećana za 10 odsto od 1. marta 2010. godine, izjavio ministar energetike i rudarstva Petar Škundrić. ..On je na konferenciji za novinare posle sednice Vlade rekao da je energetska situacija u Srbiji stabilna bez obzira na maksimalnu potrošnju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.