Dinkić: Nova vlada mora da sarađuje sa privrednicima (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Apr.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nova vlada mora da sarađuje sa privrednicima (VIDEO)

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić rekao je danas da nova Vlada Srbije mora da saradjuje sa privrednicima i pomogne kompanijama da više izvoze, jer je to jedini način da se poboljša standard gradjana.

"To jedini način da se ljudi zaposle, da rastu plate i da država ima dovoljno novca za penzije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ", rekao je Dinkić, a prenosi URS.

URS: Nema investicija bez auto-puteva (VIDEO)

Dinkić: Narod je sit praznih priča (VIDEO)

Dinkić obećao radna mesta u Novom Pazaru

On je ponovio da će URS predložiti ukidanje brojnih nepotrebnih nameta i promenu sistema PDV za mala i srednja preduzeća, kako bi se PDV plaćao tek kad se naplati roba.

URS je saopštio i da je predsednik kompanije "Metalac" Dragoljub Vukadinović podržao program URS-a uz ocenu da privreda ne može biti jaka ako Srbija nema jake regione i da su neophodne investicije u regionalne autoputeve kako bi se otvarale nove fabrike i u unutrašnjosti.

Vukadinović je rekao i da je važno da se svi delovi Srbije ravnomerno razvijaju i ocenio da je nepravedno da država pomaže samo razvoj Beograda i Vojvodine, prenosi URS.

(Beta)

Foto: Video capture Infobiro
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.