Dinkić: Nećemo sarađivati sa DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nećemo sarađivati sa DS

BEOGRAD -

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da se protiv njega ne vodi nikakva istraga u vezi privatizacije, o čemu piše list "Kurir" i zapitao da li iza toga što piše taj list stoji predsednik Demokratske stranke Boris Tadić.

Dinkić je na konferenciji za novinare zapitao i "da li Tadić misli da na taj način formira vladu i vrši pritiske na potencijalne političke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partnere ili opoziciju".

"Ako je tako, to je sramota", rekao je Dinkić i dodao da sa takvim ljudima URS neće sarađivati.

Prema njegovim rečima, funkcioneri DS Dušan Petrović i Slobodan Homen uređuju "Kurir" ili bar to rade po potrebi i o tome, kako kaže, priča ceo grad.

Prema njegovim rečima, postoje dva krila DS, a krilo u kome su Petrović i Homen je i "krivo za to što je Tadić izgubio predsedničke izbore".

"Sumnjam da Boris Tadić stoji iza toga, ali nisam siguran pa ga zato pitam", kazao je Dinkić.

On je rekao da je do sada imao neformalne razgovore sa DS, ali i najavio da dok se ovaj slučaj ne raščisti, URS neće pregovarati sa tom strankom čak i ako ih pozovu.

Na pitanje da li je URS potencijalni partner eventualne vlade naprednjaka i socijalista, Dinkić je rekao da o tome za sada nisu uopšte razmišljali.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Ko zna kakve ću posledice Nikolićeve vladavine zateći kad postanem premijer

Izvor: Njuz.net, 08.Jun.2012

. Tadić želi da na vreme ukaže na problem, da neko ne bi posle upirao prstom u njega.. BEOGRAD, 8. jun 2012. (Njuz) - Predsednik Demokratske stranke i najozbiljniji kandidat za novog premijera Srbije, Boris Tadić, izjavio je kako je prvih sedam dana vladavine novog predsednika Tomislava Nikolića...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.