Dinkić: Biće novih izbora

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2013, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Biće novih izbora

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić ocenio je da je vrlo verovatno da će istovremeno s izborima u Beogradu biti održani i vanrednih parlamentarni izbori u Srbiji. "Mislim da je to vrlo verovatno. Krajnji zakonski rok za održavanje vanrednih izbora u Beogradu je kraj februara. Lično mislim da je nemoguće da sadašnja republička koalicija opstane duže od toga", rekao je Dinkić u intervjuu za list Politika.   Dinkić je ocenio da će između naprednjaka i socijalista doći do razlaza jer  imaju potpuno različite politike kada su u pitanju reforme i unutrašnja politika, iako po pitanju spoljne politike konsenzus postoji.   "Verujem da će taj razlaz...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dačić: Parlamentarni izbori nisu potrebni

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Okt.2013

BEOGRAD - Dačić je rekao novinarima da za održavanje lokalnih izbora u Beogradu postoje jasni zakonski rokovi i da se oni mogu očekivati u prvih nekoliko meseci iduće godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.