Vučić: Pozivam opozicione političare koje prezirem od sutra na razgovore

Izvor: Beta, 26.Maj.2023, 21:38

Vučić: Pozivam opozicione političare koje prezirem od sutra na razgovore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je opozicione političare koji su inicirali protest "Srbija protiv nasilja" na razgovore, navodeći da su njegova "vrata otvorena" od sutra, ali da nikada neće pristati na formiranje prelazne vlade.Vučić je na mitingu Srpske napredne stranke "Srbija nade" ispred Doma Narodne skupštine Srbije, rekao da je država preduzela više uspešnih mera protiv nasilja, a da je jedna od njih to što će biti ukinuti rijaliti programi na jednoj televiziji.Kazao je da je do sada u akciji dobrovoljne predaje oružja predato "više od 50.000 cevi i minsko-eksplozivnih sredstava", kao i da su uvedeni policajci "u škole gotovo svuda"."Još mnogo toga ćemo morati da preduzmemo da bi se deca, roditelji i nastavnici osećali sigurno", rekao je Vučić.Vučić je kazao da će svi političari koji su nedeljama šetali na skupu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu "ući u anale beščašća jer su zloupotrebili najveću tragediju našeg naroda"."Ti političari zaslužuju samo prezir. Pozivam te političare, o kojima mislim sve najgore, da razgovaramo, nisu autoputevi mesto gde se problemi rešavaju. Pozivam vas na dijalog, pozivam na razgovore, ali prelaznih vlada neće biti. Dok sam živ neću to potpisati, vlast će se birati na izborima i nema dalje razgovora o tome nikakvih", rekao ...
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U akciji dobrovoljne predaje oružja predato ``više od 50.000 cevi i minsko-eksplozivnih sredstava``

Izvor: Beta Video, 26.Maj.2023

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da je do sada u akciji dobrovoljne predaje oružja predato ``više od 50.000 cevi i minsko-eksplozivnih sredstava``, kao i da su uvedeni policajci ``u škole gotovo svuda``. (Ć2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.