Velike gužve u centru grada zbog mitinga pristalica SNS

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike gužve u centru grada zbog mitinga pristalica SNS

Zbog velikog broja ljudi koji stižu na Trg Republike na miting Srpske napredne stranke, stvorile su se velike gužve u centru grada, koje ne jenjavaju iako je početak mitinga zakazan za 17 sati.

Saobraćaj na Brankovom mostu je ponovo uspostavljen, ali su, kako kažu u "Beogradskom taksiju" zatvorene Francuska i deo Vasine ulice. Ne može se ni iz Beogradske u Bulevar kralja Aleksandra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Velike su gužve oko Trga Republike i Skupštine, kod opštine Novi Beograd, kao i u Karađorđevoj i u Bulevaru vojvode Bojovića.

Kako za "Blic" kažu u "Žutom taksiju" saobraćaj se otežano odvija i u Ulici Milentija Popovića, Ulici 27. marta, Starine Novaka, Prizrenskoj, Bulevaru despota Stefana, Ulici kneza Miloša...

Stanje u saobraćaju možete pratiti i putem kamera na portalu dnevnih novina "24 sata".

Povezane vesti: Aleksandar Vučić obećao metro Beograđanima DS: Obesmišljavanje demokratije; SNS: Demokrate su licemeri Nikolić: Dogovor o izborima biće postignut tokom mitinga LDP: Stranke koje predvodi SNS bez odgovora na probleme Nikolić dao vlastima rok od dva meseca da raspišu izbore
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.