SNS pravi dogovore sa DS?

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pravi dogovore sa DS?

Srpska radikalna stranka smatra da je miting Srpske napredne stranke u subotu 5. februara u Beogradu potvrdio da lideri te partije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić "sve vreme obmanjuju gradjane", dok sa Demokratskom strankom prave dogovore o formiranju vlade posle narednih izbora, izjavio je danas funkcioner SRS Boris Aleksić.

Član predsedničkog kolegijuma SRS Aleksić je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za novinare upitao zašto Nikolić i Vučić "nisu odmah seli na stiropor i zahtevali vanredne izbore, ako je to zaista njihov cilj".

On je ocenio da je miting SNS samo pomogao vlasti da se kanališe nezadovoljstvo gradjana, jer "izmedju DS i SNS nema nikakve razlike", osim što je SNS, kako je naveo, spremnija čak i od DS da se odrekne svih nacionalnih interesa.

Građani su besni, moramo da reagujemo

Indikativno je da na mitingu nijednom rečju nije spomenuto Kosovo i Metohija, rekao je Aleksić, upitavši odakle novac za organizovanje mitinga SNS, koja se ne finansira iz budžeta.

Aleksić je naveo da je, prema navodima iz SNS, iz unutrašnjosti došlo oko 50.000 gradjana, odnosno oko 1.000 autobusa i ako je prosečna cena autobusa oko 30.000 dinara, znači da je utrošeno 30 miliona dinara za autobuse ili 300.000 evra.

Narod ište pare, a Kosovo je večna tema

On je upitao ko finansira SNS, koja je krajem 2008. i tokom 2009. i 2010. otvarala opštinske i okružne odbore potpuno opremljene u svim delovima Srbije.

SRS je počela da prikuplja potpise za peticiju za oslobadjanje predsednika SRS Vojislava Šešelja koji se osam godina nalazi u pritvoru Tribunala u Hagu, rekao je Aleksić.

On je ocenio da taj postupak traje neprimereno dugo i da bi trebalo što pre da se završi, a da je oslobadjajuća presuda jedini način na koji može da se okonča.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na S media...






Povezane vesti

SNS: Marčelo i S.A.R.S. bi trebalo da su srećni što smo ih puštali

Izvor: Blic, 10.Feb.2011

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da muzika na mitingu te stranke u Beogradu nije bila zlupotrebljena u političke svrhe. Tabakovićevu su u Skupštini Srbije novinari pitali da prokomentariše zajedničko saopštenje sastava "S.A.R.S." i repera Marčela,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.