DS: Pokušaj rušenja vlasti u Vojvodini

Izvor: Blic, 12.Apr.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Pokušaj rušenja vlasti u Vojvodini

Demokratska stranka današnji miting u Novom Sadu doživljava isključivo kao pokušaj Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije da stvaranjem problema nasilno dođu na vlast u Vojvodini, izjavila je portparol DS Aleksandra Jerkov i pozvala SNS i Socijalističku partiju Srbije da preuzmu odgovornost i eventualne posledice današnjeg okupljanja.

Jerkov je na stranačkoj konferenciji za novinare rekla da je tekst Deklaracije o zaštiti prava Vojvodine, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je povod okupljanja, objavljen u pojedinim medijima da bi se razbila fama o navodnom separatizmu.

Deklaracijom, istakla je Jerkov, pokrajinska vlada pruža ruku republičkoj vladi da se prevaziđu problemi u funkcionisanju AP Vojvodine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jerkov: Vlast nas obmanjuje

Izvor: Akter, 12.Apr.2013

Portparol Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je danas da Vlada Vojvodine ne bi predložila deklaraciju o zaštiti prava Vojvodine u ovom trenutku da je znala da pregovarači Srbije ne govore istinu o toku dijaloga sa Prištinom i upozorila da vladajuća koalicija lošim potezima u tom procesu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.