Izvor: Danas, 25.Maj.2023, 11:52

Burno u Skupštini: Milivojević govorio o tuči naprednjaka, Tepić o sekretaru Vlade, a Todorović o Rihi i Biljani Stojković

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas sednicu na čijem dnevnom redu je izveštaj o bezbednosti posle dva masovna ubistva s početka maja, postavljanjem poslaničkih pitanja, koja su se odnosila na miting Srpske napredne stranke, poljoprivredu i Regularno telo za elektronske medije (REM).
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Manojlović: Izveštaj REM-a je apsolutna podvala Skupštini i prevara Odbora za informisanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2023

Poslanica Demokratske stranke, Tatjana Manojlović izjavila je danas da je izveštaj koji je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) dostavilo Skupštini Srbije "apsolutna podvala i prevara Odbora za kulturu i informisanje".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.