Izvor: Njuz.net, 15.Maj.2023, 17:24

Astrolozi predviđaju da će oni koji ne odu na Vučićev miting imati problema na poslovnom planu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 15. maj 2023, (Njuz) – Srpski astrolozi su jedoglasni u oceni da zvezde neće biti naklonjene ljudima koji odbiju da prisustvuju velikom mitingu Srpske napredne stranke zakazanom za 26. maj u Beogradu. Osobe koje taj dan provedu kod kuće mogu očekivati nenadani poslovni i finansijski problemi.
– Položaj planeta pokazuje da sve građane Srbije očekuje turbulentan period tokom kog će morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da donesu važne poslovne odluke – kaže poznati srpski astrolog Vidoviti Željko. – Ključni momenat u kome će se odrediti dalja sudbina naših građana je 26. maj, kada Mars i Jupiter stupaju u konjukciju. Istovremeno, Marsovi sateliti Fobos i Dejmos će se naći na najkraćem rastojanju jedan od drugog, objšnjava Željko i nastavlja – Lokacija na kojoj će se najviše osetit planetarni uticaj je Beograd i to baš na mesto održavanja velikog mitinga. Onima koji se tog dana zateknu na nekom drugom mestu prete veliki poslovni problemi. Očekuju ih trzavice na poslu, sukobi sa nadređenim, a mnogima će pretiti i otkaz. Privatne firme i zaposleni u njima, mogu pak, očekivati rigorozne kontrole poslovanja i neočekivane visoke kazne – objasnio je on.
Čuveni vidovnjak tvrdi da je ovakva konstelacija nebeskih tela izuzetno retka i da je zato važno iskoristiti ovu jedinstvenu poslovnu priliku.
– U svojoj karijeri sam samo par puta video nešto slično. Poslednji put je to bilo pre nekoliko godina. Interesantno je da je Vučić i tada organizovao veliki skup u Beogradu. Zvezde ne lažu, a to potvrđuje i činjenica da su mnogi koji su prisustvovali tom događaju u međuvremenu prilično prosperirali na poslovnom planu – zaključio je Vidoviti Željko i dodao da će se tačno vreme i mesto na kome će se najviše osetiti pozitivan uticaj planeta znati čim Vučić ovjavi kad i gde će veliki miting biti održan.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.