Vučić: Uskoro optužnica protiv Miškovića

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uskoro optužnica protiv Miškovića

Lider Srpske napredne stranke i prvi potpredsednik vlade zadužen za borbu protiv korupcije Aleksandar Vučić najavio je da će protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića uskoro biti podignuta optužnica.

Bespoštedna borba protiv korupcije nije samo na rečima, ponovio je Aleksandar Vučić ističući da prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << optužnice stižu.

"Stižu prve optužnice za Agrobanku, a uskoro će i za MIšković i za druge, pa će biti i suđenja. Ne radi se ovde o osveti, već o tome da naša država nije bila jača od tajkuna, da su oni odlučivali kako će i ko da vlada i upravljali našim životima. Naš je posao da stvorimo institucije i da se protiv toga borima", poručio je Vučić i naglasio da će u borbi protiv korupcije sve biti isterano do kraja.

"Obećavam, isteraćemo sve do kraja, bez obzira da li se neko zove Vučić, Mišković, Viktorija grupa. Svi će odgovarati", poručio je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Uskoro optužnica protiv Miškovića

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Feb.2013

ZRENJANIN - "Ne radi se ovde o osveti, već o tome da naša država nije bila jača od tajkuna, da su oni odlučivali kako će i ko da vlada i upravljali našim životima."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.