Izvor: S media, 31.Jan.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Mišković prisustvovao sahrani majke, pa vraćen u pritvor

Miroslav Mišković i njegov sin Marko danas su iz pritvora došli na sahranu majke, odnosno bake Verice (91), koja je u preminula u sredu. Odmah po završetku sahrane, Miškovići su vraćeni u pritvor.

Miškovići su došli na Novo groblje u pratnji policije. Vlasnik "Delta holdinga" došao je na groblje u džipu zatamnjenih stakala, dok je njegov sin Marko došao plavim "mercedesom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Na Novo groblje je oko pola deset prvi stigao Marko Mišković, koji je trenutno u pritvoru zbog hapšenja u slučaju sporne privatizacije putarskih preduzeća.

Posle Marka, stigla je njegova sestra Ivana u pratnji supruga Gorana Karića, a zatim su ušli u kapelu.

Jake policijske snage obezbeđivale su groblje gde je danas sahranjena majka Miroslava Miškovića. Žandarmerija je bila raspoređena na ulazu u groblje i ispred kapele gde su se okupili rođaci i prijatelji.

Žandarmerija je preusmeravala vozila ne dozvoljavajući da priđu ulazu u groblje, kao i na dvadesetak metara od kapele, gde je bio parkiran džip iz kog je izašao Mišković.

Policija je medijske izveštače zamolila da izađu ispred ulaza u Novo groblje.

Povorka u kojoj su Miroslav i Marko Mišković u pratnji policije, kao i još tridesetak rođaka i prijatelja, krenula je iz kapele oko 10.30 sati

Oko 11 sati policija je odvezla Marka Miškovića sa Novog groblja nazad u pritvor. Nekoliko minuta kasnije, u pritvorsku jedinicu vraćen je i Miroslav Mišković.

Telo Verice Mišković (91), majke Miroslava Miškovića preneto je u četvrtak ujutro u Beograd posle opela u porodičnom domu u selu Bošnjane kod Varvarina. Meštani ovog sela, koje danas broji oko 2.500 duša, pričaju za "Novosti" da je ogroman broj ljudi, daljih rođaka, prijatelja i komšija došao, kako je običaj, da upali sveću pokojnici i izjavi saučešće Đorđu Miškoviću, Veričinom suprugu i bližoj rodbini.

(Blic, Novosti)

FOTO: FOTO: Beta/Nenad Petrović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.