Miroslav Mišković: Džajiću, sram te bilo!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Mišković: Džajiću, sram te bilo!

Marko je davao pare Zvezdi protiv moje volje, rekao je vlasnik Delte na suđenju u Specijalnom sudu i istakao da nikada nije nameravao da kupi Crvenu zvezdu kojoj je njegov sin pomagao.

Miroslav Mišković i Dragan Džajić

 

Srpski biznismen i vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prilikom suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu negirao spekulacije da je nameravao da kupi Crvenu zvezdu.

“Mi smo bili najveći sponzori i donatori Zvezde, i to moj sin Marko, a da je mene slušao, ne bi ni tako bilo”, rekao je Mišković.

 

Mišković je sa svedočenja poručio da bi aktuelnog predsednika Zvezde Dragana Džajića trebalo da bude sramota zbog otužbi koji je je izrekao na njegov račun.

 

Podsetimo da je Džajić optužio Miškovića rekavši da je vlasnik Delte stajao iza njegovog hapšenja od pre par godina za koje su povod bile neregularnosti prilikom transfera igrača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Miroslav Mišković: Džajiću, sram te bilo!

Izvor: Dzungla.org, 15.Nov.2013

Marko je davao pare Zvezdi protiv moje volje, rekao je vlasnik Delte na suđenju u Specijalnom sudu i istakao da nikada nije nameravao da kupi Crvenu zvezdu kojoj je njegov sin pomagao.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.