Delta: Mišković poslovao po zakonu

Izvor: RTS, 12.Dec.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta: Mišković poslovao po zakonu

"Delta holding" saopštio da, bez obizra na privođenje Miroslava Miškovića, nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom. Kompanija navodi da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja vlasnika tog holdinga i da u potpunosti sarađuje sa nadležnim državnim organima.

Kompanija "Delta holding" saopštila je da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kompanije i vlasnika tog holdinga Miroslava Miškovića i da u potpunosti sarađuje sa nadležnim državnim organima.

Kako se navodi u saopštenju, "Delta holding" nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom, a kompanijom upravlja postojeći bord direktora.

"Delta" je u saopštenju navela da se u delu javnosti već duže vreme vodi organizovana kampanja protiv te kompanije, koja je danas kulminirala privođenjem vlasnika Miroslava Miškovića.

"Verujemo da je Srbija pravna država i da će konačan sud zvaničnih državnih organa biti donet na osnovu činjenica, a ne na osnovu fabrikovanih afera i pisanja pojedinih tabloida", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da "Delta holding" posluje 22 godine i da za sve to vreme nije bio predmet ni prekršajnog, a posebno ne nekog težeg postupka.

Kompanija "Delta" je u saopštenju zahvalila na razumevanju i profesionalnom odnosu većine srpskih medija, kao i na podršci upućenoj od brojnih poslovnih i javnih ličnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Delta holding: Kompanija posluje zakonito i nastavlja sa radom

Izvor: Capital.ba, 12.Dec.2012

BEOGRAD, Kompanija „Delta holding“ saopštila je da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja kompanije i vlasnika Holdinga Miroslava Miškovića, te da sarađuje sa nadležnim državnim organima i nastavlja sa redovnim ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.