Zvezde Granda prikupile dokaze: glasanje u Baražu je namešteno!

Izvor: Poznati.info, 18.Maj.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda prikupile dokaze: glasanje u Baražu je namešteno!

Gotovo sve devojke koje su učestvovale u baražu za “Zvezde Granda” veruju da je došlo do velike prevare, ali je jedino Nikolina Kovač skupila hrabrost da to i dokaže.
Snajki Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske, javio se veliki broj fanova koji čuvaju SMS poruke, koje dokazuju da je bilo nemoguće dati svoj glas njoj, iako im >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je kredit s mobilnog telefona skinut:
- Sve ćemo dokumentovati i ozbiljno razmišljam da podnesem tužbu. Imam preko 1.000 SMS poruka od prijatelja, rodbine i fanova kao dokaz da je došlo do velike prevare, a šta je sa ostalim do kojih nismo došli… Ovo je velika malverzacija, koja je i te kako degradirala “Grand”. Providno je i bezobrazno. Moja porodica je u Bosni veoma poznata i nemoguće je da sam dobila ovako mali broj glasova. Jednostavno, SMS poruke za mene i Andreanu Čekić su opstruirane – rekla je Nikolina za “Kurir”.
Ona kaže da je još tokom takmičenja upozorila ljude koji nadgledaju glasanje da nije sve regularno:
- Tokom emisije su mi slali poruke iz Bosne, Nemačke, Švajcarske da ne mogu da glasaju za mene. Rekla to sam predstavnicima mobilnih operatera u studiju, a oni su odgovorili da je to zbog Evrovizije, međutim, to je priča za malu decu.
Nikolina želi da se ponovi baraž, jer bi to bilo pošteno prema svim takmičarkama, i zaključuje:
- Na ovome se neće završiti, jer je sve nameštaljka!
Ona i Ivana Dulić sumnjaju da su glasovi za Bojanu Šarović kupljeni:
- Većina poruka za nju je stigla iz jednog mesta, i to sa sličnih brojeva, samo se poslednji broj menjao. Pogledajte Fejsbuk, YouTube, koliko ona ima fanova, “lajkova”, preslušavanja. I u “Narod pita” se nameštaju pozivi za nju, a iz Bosne niko nije mogao da se uključi – kategorična je Nikolina.
Slične, interesantne teme: Zvezde Granda: Ispale Nikolina Kovač i Ivana Dulić Zvezde Granda: pobeda Bojane Šarović nije nameštena? Nikolina Saši Kovačeviću: Pali, klinac!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.