Izvor: Njuz.net, 27.Apr.2023, 14:49

Zvanični Dodik osudio izjave nezvaničnog Dodika

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 27. april 2023, (Njuz) – Zvanični Milorad Dodik najoštrije je osudio izjave nezvaničnog Milorada Dodika koje su u javnost dospele slučajno, a snimljene su uoči gostovanja zvaničnog Milorada Dodika u emisiji „Oko“ na javnom medijskom servisu RTS-u.
– Najoštrije osuđujem nepromišljene izjave nezvaničnog Dodika koje je izgovorio u neformanlom razgovoru sa voditeljem emisije i ograđujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se od njegovih ličnih stavova. To što je izrekao nema veze ni sa jednom rečenicom koju bih u javnosti rekao. Sve izgovorene reči predstavljaju isključivo njegove privatne stavove, nikako moje zvanične. Moje zvanične stavove dobijate u zvaničnim govorima ili preko moje PR službe – izjavio je zvanični Dodik u izjavi za Njuz.
Ovo nije prvi put da nezvanični Dodik pravi probleme zvaničnom Dodiku, ali na svu sreću, do sada nije bilo većih posledica po zvaničnog Milorada Dodika. O nepromišljenoj izjavi nezvaničnog Milorada Dodika priča ceo region, a mnogi analitičari pozdravljaju odluku zvaničnog Dodika da osudi i ogradi se od nezvaničnog. Đorđe Vukadinović, glavni i odgovorni urednik NSPM, smatra da je ovim potezom zvanični Dodik uradio veliku stvar.
– Ograđivanjem od nezvaničnog, zvanični Dodik je pokazao veliku odgovornost prema poslu i visokoj funkciji koju obavlja. Mnogi državnici u zvaničnim govorima i javnim nastupima ne iznose svoje privatne impresije, već precizno pripremljene formulacije i rečenice. Ne pamtim da je neki domaći političar u roku manjem od 24 sata osudio svoje nezvanične izjave – poručio je Vukadinović.
Do zaključenja ovog teksta, Njuz nije uspeo da dođe do nezvaničnog Dodika, a izvori njemu bliski kažu da postoji verovatnoća da se u javnosti neće pojavljivati narednih nekoliko meseci, imajući u vidu da je zvanični Dodik tražio da RTS pokrene postupak kako je nezvanični Dodik smeo da priča pred uključenim kamerama.
Uroš Bogdanović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.