Zbog referenduma suspendovan glavni tužilac BiH

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog referenduma suspendovan glavni tužilac BiH

Banjaluka -- Disciplinska komisija Visokog tužilačkog i sudskog saveta suspendovala je glavnog tužioca BiH Gorana Salihovića, prenele su banjalučke Nezavisne novine. Pozivajući se na nezvanične informacije, Nezavisne navode da se očekuje da se ova pravosudna institucija oglasi saopštenjem ili konferencijom za medije i potvrdi ovu informaciju. Inače, Salihović je u ponedeljak izjavio da Visoki savet želi da ga smeni zbog istrage koju je pokrenuo protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a u vezi sa organizovanjem referenduma o Danu Republike u RS. On je rekao da je siguran u ispravnost te odluke i da se ne boji nijednog postupka.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Suspendovan glavni tužilac BiH,"razlog Dodik i referendum"

Izvor: Press, 28.Sep.2016

Disciplinska komisija Visokog tužilačkog i sudskog saveta suspendovala je glavnog tužioca BiH Gorana Salihovića. . Foto:B92.net. On je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka, koji je protiv njega pokrenut zbog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.