Izvor: RTS, 23.Jul.2020, 17:52

Vulin: Komšić izmisli ono što bi voleo da se dogodi

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić "izmisli ono što bi voleo da se dogodi" kad god nema o čemu da govori.
Željko Komšić je rekao da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i Rusija prave ogromne probleme predsedniku Vučiću, a Aleksandar Vulin odgovara da bi srpska nesloga uvek radovala neprijatelje Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da između "Srbije i Republike Srpske nema ni nesloge ni nesporazuma".
Vulin je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, rekao da je Vučić predsednik Srbije, ali i svih Srba i dodao da "Republika Srpska nikada nije imala veću pažnju, brigu i pomoć od Srbije nego što je ima od kako Vučić vodi Srbiju".
"Pre nego počne da govori o Srbima, neka Komšić najpre nađe način da mu Hrvati u Bosni i Hercegovini dozvole da govori bar u njihovo ime", poručio je Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.