Vučić u nedelju s Dodikom i Bosićem

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u nedelju s Dodikom i Bosićem

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u nedelju u Beogradu s predsednikom Republike Srpske i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Miloradom Dodikom i predsednikom Srpske demokratske stranke (SDS) Mladenom Bosićem.

Kako su preneli mediji iz RS, prvi potpredsednik Vlade Srbije pozvao je lidere dve najjače političke partije u Republici Srpskoj na sastanak u Beograd, čiji je cilj jačanje ekonomske saradnje i jedinstvo i očuvanje Republike Srpske.

Sastanak je zakazan za 9. februar u 15 časova u Vladi Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Najava događaja za 9. februar 2014. godine

Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2014, 07:30

BEOGRAD – U 15.00 časova prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsjednikom SDS-a Mladenom Bosićem; u 16.00 časova izjave za novinare. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.