Vučić i Dodik u nedelju u Donjoj Gradini

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Dodik u nedelju u Donjoj Gradini

U Donjoj Gradini će u nedelju biti obeležena godišnjica stradanja Srba u logoru Jasenovac, a kako je danas najavio predsednik RS Milorad Dodik, komemoraciji će, uz njega, prisustvovati i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Važno je da svi zajedno odamo poštu svim žrtvama sistema logora Jasenovac u kojem je počinjen genocid, iako to zvanično nije priznato", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je važno što vlade Srpske i Srbije zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << organizuju obeležavanje stradanja u sistemu logora Jasenovac kojem će prisustvovati i ministri dve vlade.

U logoru Jasenovac ubijeno je više od pola miliona Srba.

Početak obeležavanja zakazan je u 11.00 časova, preneli su banjalučki mediji.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.