Vučić i Dodik o Putinu, Eskobaru, gasovodu, auto-putu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021, 13:27

Vučić i Dodik o Putinu, Eskobaru, gasovodu, auto-putu...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Predsednik Vučić obavestio je Dodika o razgovorima koje je vodio sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, ali i o razgovorima sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

Teme razgovora bile su i izgradnja gasovoda između Srbije i Republike Srpske, izgradnja auto-puta Sremska Rača - Kuzmin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - Bijeljina i drugih infrastrukturnih projekata, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Dodik je upoznao predsednika Vučića sa situacijom u Bosni i Hercegovini i daljim planovima ”političkog Sarajeva” da ubrza proces preuzimanja prerogativa i kompetencija vlasti Republici Srpskoj.

Milorad Dodik je kazao da Republika Srpska želi mir, ali da neće dozvoliti bilo kome da ukida ili uništava pravo Republike Srpske i srpskog naroda na opstanak.

"Nedeljno prepodne u razgovorima sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom o svim regionalnim pitanjima i izgradnji auto-puta Rača-Bijeljina", naveo je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: R. Srpska neće dozvoliti da se uništava pravo srpskog naroda na opstanak

Izvor: N1 televizija, 28.Nov.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom sa kojim je razgovarao o regionalnim pitanjima i izgradnji auto-puta Rača-Bijeljina.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.