Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Mar.2024, 09:41

Vučić danas u Pambukovici razgovara s meštanima, susretu prisustvuje i Dodik

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima. Susretu sa meštanima prisustvovaće i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, saopšteno je iz pres službe predsednika. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Vučić danas u Pambukovici razgovara s meštanima, susretu prisustvuje i Dodik objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posetio selo Pambukovica, dočekao ga veliki broj meštana: "Suština da moramo da imamo jaku državu" VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je selo Pambukovica, gde je razgovarao sa meštanima...Predsednik je na početku pozvao meštane da oni sednu za sto gde je predviđeno posluženje za ministre i druge funcionere...Potom su meštani pohrlili da pozdrave i zagrle predsednika...On...

Nastavak na B92...

Dženan Lončarević večeras u Odžacima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Mar.2024

ODŽACI – Večeras, sa početkom od 20 časova, na platou ispred Sportskog centra u Odžacima, biće organizovan koncert Dženana Lončarevića. Koncert „Ženama na dar“ organizuje Turistička organizacija opštine Odžaci, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Pročitajte još:   Preuzmite...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.