Vučić čestitao Dodiku na kompromisu i dodao: Odličan sastanak FOTO

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Dodiku na kompromisu i dodao: "Odličan sastanak" FOTO

Predsednik Srbije sastao se u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, kome je čestitao na kompromisu postignutom s partnerima u BiH.

"Čestitam predsedniku Dodiku na kompromisu koji je postigao sa partnerima u BiH. Odličan sastanak u Beogradu", objavio je Vučić na profilu "Buducnostsrbijeav" na Instagramu.

Predsedništvo BIH se danas na posebnoj sednici saglasilo da Zoran Tegeltija, iz SNSD, bude mandatar i budući predsedavajući Saveta ministara BiH, a dogovoreno je i da BiH u sedište NATO pošalje program reformi.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kompromis u BiH, nakon više od godinu dana

Izvor: Deutsche Welle, 20.Nov.2019, 08:12

Dogovor je konačno postignut: Zoran Tegeltija trebalo bi da bude novi predsednik Saveta ministara BiH, a u sedište NATO u Briselu, umesto „Godišnjeg nacionalnog plana“, ide „Program reformi“.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.