Višković: Večeras sjednica Vlade RS

Izvor: Capital.ba, 25.Apr.2021, 14:58

Višković: Večeras sjednica Vlade RS

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković najavio je za večeras sjednicu Vlade na kojoj će biti razmatrane i odluke o jednokratnim pomoćima određenim kategorijama stanovništva. Foto: Srna Višković, koji je potpredsjednik SNSD-a, rekao je na konferenciji za novinare u Banjaluci sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i potpredsjednikom stranke Željkom Cvijanović, da će sjednica Vlade biti održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << s početkom u 20.00 časova. Višković je naveo da je cilj da se kroz jednokratna davanja penzionerima i boračkim kategorijama od prve do pete kategorije stimuliše javna potrošnja. On je naveo da se priprema odluka da se isplate porezi i doprinosi za radnike koji su zbog epidemioloških mjera bili zatvoreni – ugostitljelji, zanatske djelatnosti. Prema njegovim riječima, biće donesena i uredba da se i prevoznicima u međunarodnom prevozu prihvate njihovi porezi za prva tri mjeseca ove godine. Srna Чланак Višković: Večeras sjednica Vlade RS се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Višković: Ruske vakcine sutra stižu u Banjaluku

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2021

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je kontingent ruskih vakcina predviđenih za građane Republike Srpske stigao u Beograd, te da će već sutra biti u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.