VUČIĆ POSLAO POKLON DODIKU: Pogledajte čime ga je DARIVAO, predsednik Srpske mu uzvratio obećanjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:43

VUČIĆ POSLAO POKLON DODIKU: Pogledajte čime ga je DARIVAO, predsednik Srpske mu uzvratio obećanjem (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji danas puni 65 godina

A kakvi bi rođendani bili bez poklona? Tako je i Vučić poslao Dodiku poklon, a predsednik Srpske je otkrio da se radi o aparatu za kokice.

- Hvala Vučiću na čestitkama i poklonu. Sledeći put kad se vidimo častim kokicama, aparat sam dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - naveo je Dodik na Instagramu.

Podsetimo, Vučić je pre nekoliko na Instagramu podelio simpatičnu fotografiju iz sela Pambukovica, koje su Dodik i on posetili.

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

Na fotografiji predsednik Srpske i Srbije jedu kokice, a Vučić je na fotografiji stavio opis koji je sve zasmejao: "Ne diraj mi kokice!".

Dodajmo i to da je predsednik Srpske danas dobio mnogo rođendanskih čestitki, uključujući i čestitke ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova i šefa Republike Tatarstan Rustama Minihanova.

Izvor: Srbija Danas/ATV

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte šta je Vučić poklonio Dodiku za 65. rođendan

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obilježio je danas svoj 65. rođendan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.