VELIKI USPEH PREDSEDNIKA VUČIĆA Dodik o sednici Saveta bezbednosti: Stavovi Srbije konkretniji i jasniji nego ikad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 17:05

"VELIKI USPEH PREDSEDNIKA VUČIĆA" Dodik o sednici Saveta bezbednosti: "Stavovi Srbije konkretniji i jasniji nego ikad!"

Verovati Amerikancima i Britancima loš posao.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postigao je veliki uspeh dolaskom do Saveta bezbednosti i do prilike da se iznesu stavovi Srbije po pitanju Kosmeta, smatra predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Kako je istakao stavovi Srbije konkretniji su i jasniji nego ikada do sada.

- Videli smo Aljbina Kurtija koji pokušava da kamuflira stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod neke univerzalne vrednosti, poput ljudskih prava, koje u poslednjih nekoliko godina niko više ozbiljno ne doživljava. Njegove floskule su propale, jer je svima jasno da vrši nasilje nad Srbima kako bi ih proterao - rekao je Dodik.

Naglasio je da se očekuje da nasilje nad Srbima stane, a da Srbija mora da vodi računa o miru i stabilnosti i onome što se opredelila, a to je da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

- I mi u Republici Srpskoj računamo da stavovi koje je Srbija iznosila u svojim stategijama, programima u govore o tome da u ekstremnim okolnostima ugrožavnja našeg naroda bilo gde, da je Srbija spremna da se angažuje, a to smo videli i u govoru i odlučnosti Vučića - dodao je Dodik.

Predsednik Srpske je istakao da je u ovom trenutku verovati Amerikancima i Britancima loš posao.

Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.