UVREDLJIVI GRAFITI OSVANULI U SPLITU: Hrvati UDARILI na Putina i Dodika, a OVAKO su nazvali Milanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:26

UVREDLJIVI GRAFITI OSVANULI U SPLITU: Hrvati UDARILI na Putina i Dodika, a OVAKO su nazvali Milanovića

I gradonačelnika "častili" uvredama

U Splitu su jutros osvanuli uvredljivi grafiti na račun gradonačelnika, njegovog zamenika i predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, među kojima je i jedan, u kojem se spominju predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Na grafitima gradonačlnika Ivicu Puljka nazivaju lopovom, njegovom zameniku Bojanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivoševiću poručuju da se makne od Hajduka, a za Milanovića piše da je "ruska k...a".

"Ivoševiću od Hajduka od....", "I Milanovića povedi! J.... te Putin i Dodik!" i "Milanović - ruska k...a!", preneli su htvatski mediji.

Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.