Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 14:00

"UDICA ZA NOVE TENZIJE U SRPSKOJ" Predsednik NSRS reagovao na Milanovićeve izjave o poseti Derventi i Dodiku

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da je ono što je o svojoj poseti Derventi govorio hrvatski predsednik Zoran Milanović "latinska smicalica" koja je kao udica bačena da izazove nove tenzije u Republici Srpskoj.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IMAM 94 KILOGRAMA, MOGU ME SAMO IZNETI" Žestoka rasprava u NSRS o Milanovićevoj poseti Derventi i Dodiku, Crnatku oduzeto pravo na diskusiju

Izvor: Blic, 26.Apr.2023

Šef poslaničkog kluba PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak, kome je nakon kraće verbalne rasprave predsednik NSRS Nenad Stevandić oduzeo pravo na diskusiju do kraja sednice, poručio je da neće odustati od svog prava da kao poslanik diskutuje po tačkama dnevnog reda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.