Izvor: Blic, 17.Sep.2023, 13:56

"Tragamo za odgovornim" Dodik izjavio da se istražuje na osnovu čega je Šmitu izdat pasoš u MIP u Savetu ministara

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se utvrđuje na osnovu čega je Kristijanu Šmitu, koga Republika Srpska ne priznaje za visokog predstavnika, izdat pasoš u Ministarstvu inostranih poslova u Savetu ministara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Tragamo na osnovu čega je Šmitu izdat pasoš u MIP-u BiH (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2023

LAKTAŠI - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se utvrđuje na osnovu čega je Kristijanu Šmitu, koji nije imenovan u Savjetu bezbjednosti UN-a na mjesto visokog predstavnika, izdat pasoš u Ministarstvu inostranih poslova u Savjetu ministara BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dodik traži odgovornost za osobe iz MSP BiH koje su Šmitu izdale diplomatski pasoš

Izvor: Danas, 17.Sep.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se utvrđuje na osnovu čega je Kristijanu Šmitu, koga Republika Srpska ne priznaje za visokog predstavnika u BiH, izdat pasoš u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) BiH.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.