Suze na licu Milorada Dodika zbog SMRTI OCA: Uprkos porodičnoj tragediji DOČEKAO VUČIĆA U DRVARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze na licu Milorada Dodika zbog SMRTI OCA: Uprkos porodičnoj tragediji DOČEKAO VUČIĆA U DRVARU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Drvaru u Federaciji Bosne i Hercegovine i Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj

Otac srpskog člana predsedništa Bosne i Hercegovine, Milorada Dodika, Bogoljub Dodik preminuo je sinoć u 23 časa u UKC Banja Luka.

I pored te strašne vesti koja je zadesila porodicu Dodik, srpski član Predsedništava Bosne i Hercegovine, smogao je snagu i dočekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Drvaru. Predsednik Vučić posebno mu se zahvalio na tome.

- Hoću posebno da se zahvalim Dodiku koji je došao sa mnom ovde u obilazak iako mu je noćas umro otac. Hvala ti Mile za to, retko ko bi to mogao. Idi kući čim pre - rekao je predsednik Vučić.

"Upravo smo sleteli u Mrkonjić Grad, nalazimo se pored predivnog jezera Balkana. Prelepa Republika Srpska! Donosimo pomoć za Mašinsku školu i Gimnaziju, za 544 đaka, u Mrkonjić Gradu. Idemo potom u Drvar, da pomognemo našem narodu, otvaramo fabriku i ispunjavamo obećanje koje smo dali narodu. Živela Srbija, živela Srpska!" - predsednik Vučić u poseti Mrkonjić Gradu i Drvaru.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 28, 2020 at 11:33pm PST

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Drvaru u Federaciji Bosne i Hercegovine i Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić će u Drvaru prvo prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, zatim obići Dom zdravlja, a potom će prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko.

"Mnogo sam srećan i ponosan što sam ovde. Naša pomoć ovoj školi iznosiće oko 300.000 evra, odnosno oko 600.000 konvertabilnih maraka. Ove godine ima 10 prvaka više i nadam se da će to biti slučaj i sledeće godine. Gledaćemo da pomognemo koliko možemo na infrastrukturnim radovima, ali i na dovođenju investitora. Obećali smo u Drvaru pre nepunih pet meseci da ćemo da otvorimo jednu malu fabriku za stotinu ljudi i otvorili smo je. Deco, imam za vas dve poruke - naš narod je nedeljiv, moramo da se držimo jedne stvari, narod nam je jedan i jedinstven, ne smemo da zaboravimo da pripadamo istom rodu i da štitimo svoja ognjišta i svoju budućnost. Budite vredni i marljivi, pošteni i odgovorni." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 28, 2020 at 11:59pm PST

Predsednik Srbije potom će obići Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a predviđen je i sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić prekinuo ČAS MATEMATIKE, otvorio DNEVNIK i prozvao Kostića: Đaci oduševljeno čekali reakciju drugara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj, a obići će i Drvar...Prva destinacija obilaska predsednika Vučića bila je škola koju dele Gimnazija i Mašinska škola u Mrkonjić Gradu. Vučić je nakon što se upisao u knjigu dežurnih učenika i registrovao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.