Sutra konstitutivna sednica Predsedništva BiH

Izvor: Danas, 20.Nov.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra konstitutivna sednica Predsedništva BiH

U Sarajevu, u zgradi Predsedništva BiH, sutra će dužnost preuzeti novoizabrani članovi Predsedništva BiH Milorad Dodik, Šefik Džaferović i Željko Komšić. Članak Sutra konstitutivna sednica Predsedništva BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve spremno za inauguraciju članova Predsjedništva BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2018

SARAJEVO - U toku su posljednje pripreme za konstituirajuću sjednicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine koja će biti održana danas u Sarajevu, a članovi državnog Predsjedništva u narednom mandatu biće Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Komšić: Prvo posetiti susede, pa tek onda Brisel

Izvor: Danas, 20.Nov.2018

Član Predsedništva BiH Željko Komšić rekao je novinarima da Dragan Čović, hrvatski član tog tela, nije dao saglasnost da se na inauguraciju novih članova Predsedništva BiH pozovu predsednici Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije i istakao da članovi novog državnog vrha BiH prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.