Stanija Dobrojević nesuđena snajka Republike Srpske! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jul.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević nesuđena snajka Republike Srpske! VIDEO

Gostujući u jednom klubu u Republici Srpskoj gde se oprobala i kao pevačica, Stanija Dobrojević u emisiji "Dvogled" otkrila je neke detalje o svom privatnom životu ali i o čuvenoj aferi "snajka" kada su je tamošnji mediji povezivali i sa sinom aktuelnog predsednika RS Milorada Dodika.

Na pitanje voditelja da li je istina da je bila u šemi sa Dodikovim sinom, Stanija je objasnila da je Dodikovog sina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << samo upoznala i da je zbog tih medijskih špekulacija u Banjaluci zovu snajkom. Iako je voditelj insistirao da lepa Stana ispriča nešto više o Igoru, Stanija je to kategorički odbila obzirom na to da se Igor ženi i da ne želi da medijima daje povoda za pisanje.

Iako je pričala o svom ljubavnom životu otkrila je i to kakvi tipovi muškaraca joj priliče, ko ima mogućnost da je zavede i koliko mentalno psihički on mora biti jak. U nastavku pogledajte prilog iz emisije "Dvogled" pa prosudite sami

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.