Šta ćeš ti ovde?- Ja sam Tito ovde

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta ćeš ti ovde?"- "Ja sam Tito ovde"

U zgradi Mitropolije dabrobosanske u Sarajevu je održan božićni prijem, čiji je domaćin bio mitropolit dabrobosanski Hrozostom.

Prijemu je prisustvovao srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija, poslanici iz RS u parlamentu BiH, kao i ruski ambasador u BiH Petar Ivancov.

Prema pisanju sarajevskih medija, na prijemu se pojavio i visoki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko.

Kada je Incko ušao u prostoriju gde se prijem održavao, Dodik ga je pitao – Šta ćeš ti ovde?", objavio je portal Radiosarajevo.

Incko mu je, dodaje se, odgovorio: "Ja sam Tito ovde."

"Usledio je najhladnije rukovanje na današnjem prijemu", navodi se u tekstu.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik Incku: Šta ćeš ti ovde? Incko: Ja sam Tito!

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020

Prozivke pa najhladnije rukovanje na božićnom prijemu u zgradi Mitropolije dabrobosanske u Sarajevu U zgradi Mitropolije dabrobosanske u Sarajevu je održan božićni prijem, čiji je domaćin bio mitropolit dabrobosanski Hrozostom. Prijemu je prisustvovao srpski član Predsedništva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.