Srpska ima ekonomsku, političku i administrativnu odgovornost

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska ima ekonomsku, političku i administrativnu odgovornost

DOBOJ - Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je u Doboju da će se deklaracija, čije je usvajanje najavljeno na Saboru stranke 25. aprila u Istočnom Sarajevu, baviti pitanjem samostalne i slobodne Republike Srpske, koja ima ekonomsku, političku, administrativnu i svaku drugu odgovornost.

Cvijanovićeva je istakla da će to biti stranački skup o definisanju pozicija o pojedinim pitanjima, što je SNSD uvijek radio kada je riječ o evropskim integracijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i slično.

Na pitanje novinara da li je bilo razgovora o imenima i da li će predsjednik SNSD-a Milorad Dodik imati protivkandidata, ona je navela da se na stranačkim sastanicima stalno priča o tim temama i da je otvoren proces kandidovanja, pa ako neko bude predložio drugog kandidata svako će biti dobrodošao da bude u trci.

Na pitanje da li će premijeri Srpske i FBiH podržati inicijativu Doboja i Usore o razmjeni teritorija i da li je to uopšte moguće, Cvijanovićeva, koja je i predsjednik Vlade Srpske, rekla je da na sastanku u Doboju sa federalnim premijerom Fadilom Novalićem nije bilo riječi o tome, jer su to preozbiljne teme da bi se to rješavalo na sastanku ovog tipa.

Ona je ponovila svoj stav, kada je riječ o organizaciji BiH, o poštivanju Dejtonskog sporazuma i onog što je on predvidio.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cilj zakona da stečaj ne vodi uvijek u likvidaciju preduzeća

Izvor: Capital.ba, 11.Apr.2015

DOBOJ, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je glavni cilj novog zakona o stečaju, koji je dio drugog seta reformskih zakona, da stečaj ne vodi nužno u likvidaciju i smrt preduzeća. Cvijanovićeva je rekla novinarima u Doboju da su sada prvi problem rokovi. „Kod...

Nastavak na Capital.ba...

"SNSD usvaja deklaraciju o RS"

Izvor: B92, 11.Apr.2015

Sabor SNSD-a 25. aprila u Istočnom Sarajevu će usvojiti deklaraciju koja će se baviti pitanjem samostalne i slobodne RS, ističe Željka Cvijanović...Međunarodni sekretar Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i premijer Republike Srpske Željka Cvijanović je u Doboju, na radnom sastanku s premijerom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.