Izvor: Danas, 27.Jul.2023, 18:33

„Sramotan postupak“: Kako regionalni mediji pišu o ambasadoru BiH u Srbiji koji se zahvalio Vulinu jer je „zbrinuo“ studentkinje koje su veličale Mladića

Razgovor ambasadora BiH u Srbiji Aleksandra Vranješa, inače bivšeg savetnika Milorada Dodika dok je obavljao funkciju srpskog člana Predsedništva BiH, a pre toga i predsednika Republike Srpske, sa imenjakom i šefom srpske BIA Aleksandrom Vulinom te izrazi zahvalnosti što je studentkinjama iz Sarajeva, koje su veličale ratne zločine i zločince na društvenim mrežama na dan kada se obeleževala 28.godišnjica od genocida u Srebrenici, izazvalo je osude i zgražavanje regionalnih medija.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.