Špirić: Narod zna da RS sa Dodikom ima sve, a BiH samo ono što je po Dejtonu

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špirić: Narod zna da RS sa Dodikom ima sve, a BiH samo ono što je po Dejtonu

Potpredsednik SNSD Nikola Špirić ocenio je da je i sama najava predsednika ove stranke Milorada Dodika da bi se mogao kandidovati za srpskog člana Predsedništva BiH izazala pometnju i paniku u redovima Saveza za promene, jer su svesni da srpski narod zna da Srpska sa Dodikom i SNSD ima sve, a BiH samo ono što je Dejtonom propisano.

Špirić je istakao da je Savez za promene svestan i da Republika Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa njima nema ništa, a da BiH ima sve što Sarajevo zatraži i međunarodna zajednica naredi.

- Uz njih smo izgubili poresku i monetarnu suverenost, vojsku, izgubili smo čast i dostojanstvo jer su izdali i prodali svoje partijsko rukovodstvo, pokušavaju kriminalizovati sve što je srpsko i što je u Srpskoj, ali uzalud - rekao je Špirić Srni.

On je ocenio da Savez za promene sada živi u strahu, a strah nije saveznik za pobedu, te naglasio da će kada dobiju nova istraživanja javnog mnjenja videti da narod izdaju ne prašta.

- Razlika između nas i njih je velika, naše eventualne greške se daju ispraviti ali izdaja je nešto što se vekovima plaća i to bi valjda trebalo da nauče - rekao je Špirić.

On je zaključio da je poruka SNSD Savezu za promene "da ne treba da se plaše SNSD jer je to ozbiljna, patriotska, demokratska partija i da pre svega treba da se plaše svojih nedela sa kojima trebaju izaći pred biračko telo".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Špirić: Dodikova najava izazvala pometnju u SzP

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ocijenio je da je i sama najava predsjednika ove stranke Milorada Dodika da bi se mogao kandidovati za srpskog člana Predsjedništva BiH izazala pometnju i paniku u redovima Saveza za promjene, jer su svjesni da srpski narod zna da Srpska sa Dodikom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.