Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2023, 17:24

Šmit o izbornom zakanodavstvu, imovini, Republici Srpskoj i Dodiku

Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit, kojeg Republika Srpska ne priznaje, izjavio je danas u Sarajevu da je međunarodna zajednica odlučna u nameri da podržava Bosnu i Hercegovinu onoliko dugo i intenzivno koliko je to potrebno. Šmit je na konferenciji za novinare nakon dvodnevne sednice Veća sa sprovođenja mira u BiH (PIK) rekao da nije zadovoljan što državne vlasti ni nakon dva pokušaja nisu usvojile predloge za poboljšanje integriteta izbornog procesa.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obraćanje Šmita nakon sednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan"

Izvor: Blic, 07.Jun.2023

Takozvani visoki predstavnik u BiH, Kristijan Šmit danas se obratio na konferenciji za novinare, i to nakon sednice Saveta za implementaciju mira (PIK).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.