Savić: Dodika su određeni američki birokrati kaznili zbog načina na koji vodi Srpsku

Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Dodika su određeni američki birokrati kaznili zbog načina na koji vodi Srpsku

Milorada Dodika su izabrali građani Republike Srpske zbog politike koju predstavlja i koju vodi, sviđalo se to nekome ili ne, i to je činjenica. Druga činjenica je da su ga određeni američki birokrati kaznili zbog politike koju vodi i načina na koji vodi Republiku Srpsku, poručio je Vojislav Savić iz Pokreta Pozitivna Srpska.

Elemenarna logika, dodaje on, dovodi nas do zaključka da je ovo indirektna poruka srpskom narodu u BiH da je njihova volja i njihov interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nepoželjan u odlazećoj administraciji SAD.

- Međutim, to je ujedno poruka i ostalima koji odluče da misle svojom glavom i izađu ispod šinjela raznih ambasada i njihovih satelita i šaptača iz Sarajeva, kako će proći i šta ih očekuje. Mislim da je ovo dobro za BiH, jer su konačno otkrivene stvarne pozicije jednog dela međunarodne zajednice, koji se dugo skrivao iza raznih opštih mesta i navodne zaštite BiH, dok je svaki njihov potez vodio njenoj daljoj razgradnji. Na kraju krajeva, važno je spomenuti i pitanje legitimiteta takve odluke, budući da ljudi koji su je usvojili broje poslednje dane upravljanja državom, i neće biti odgovorni za dalju politički kurs SAD – poručio je Savić.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.