Sastali se Vučić i Dodik

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastali se Vučić i Dodik

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Jedna od tema razgovora, kako je predsednik Vučić sam rekao jutros, biće i otvaranje pogona vranjske fabrike "Jumko" u Drvaru.

"U Republici Srpkoj živi milion Srba, a u celoj BiH ukuono 1,2 miliona", dodao je Vučić govoreći o sastanku sa Dodikom na TV Prva.

Sastanak je u zgradi Predsedništva počeo nešto posle 12 sati, a nakon razgovora, Vučić i Dodik će se obratiti medijima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razgovori o saradnji Srbije i RS – "očuvanje mira nasušna potreba srpskog naroda"

Izvor: RTS, 17.Jan.2020

Nasušna potreba srpskog naroda je očuvanje mira i političke stabilnosti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da su se on i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik dogovorili da se uradi sve što je u njihovoj moći da se u potpunosti očuvaju politička stabilnost...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.