Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 14:07

SAGAO O "SUPER PUMI" TRESE HRVATSKU Oglasio se Milanovićev kabinet, tvrde da imaju DOKAZ da je policija znala za SRPSKI HELIKOPTER koji je krstario zemljom

Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske dostavljena je informacija o poseti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika ovoj zemlji, koje je osigurao i graničnu kontrolu. To, između ostalog, piše u današnjem saopštenju iz kabineta hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, i to dan nakon bure koja ne prestaje u tamošnjoj javnosti u vezi sa helikopterom kojim je Dodik došao na ostrvo Hvar. Radi se o letelici tipa "Super Puma", koja pripada MUP-u Srbije. Problem je nastao, kako tvrde hrvatski mediji, što je ova letelica bez nadzora prošla pola Hrvatske, da je tretirana kao civilni let, i da se nije znalo ko se na njemu nalazi.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.