SADA GA OSUĐUJU I BOSANCI: Nurkić u SRAMNOM odgovoru Dodiku žestoko UVREDIO Srbiju i Republiku Srpsku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA GA OSUĐUJU I BOSANCI: Nurkić u SRAMNOM odgovoru Dodiku žestoko UVREDIO Srbiju i Republiku Srpsku! (FOTO)

Stvarno nema granicu.

Jusuf Nurkić, centar Portlanda, nastavio je polemiku sa Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika, ali čini se da je ovoga uta zaista prevršio svaku meru. U trenutku kada je započeo raspravu, mnogi u BiH su osudili Nurkića jer mu nije u opisu posla da se bavi ovim temama, a ovoga puta je napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da domovina za koju navija Igor "mrzi samu sebe", što je većina Srba sa obe strane Drine doživela kao uvredu.

Kako je počelo prepucavanje Jusufa i Igora, možete pročitati OVDE.

- Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, verujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lep stih - napisao je košarkaš, a onda nastavio:

- A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne veruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l' ti savest čista - poručio je Nurkić.

Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, vjerujem da sama sebe mrzi

Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lijep stih https://t.co/L9NgzzVoCO

— Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27) March 28, 2020

Podsetimo, čitava rasprava je započela nakon izjave ministra zdravlja Republike Srpske, Alena Šeranića, koji je rekao da će "se pacijenti zaraženi COVID-19 u turama od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz RS". Podsetimo, u BiH je do nedelje uveče potvrđeno 326 slučaja zaraženih korona virusom, dok je šest osoba izgubilo život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.