SAD uvele sankcije Dodiku?

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD uvele sankcije Dodiku?

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ne zna da li je tačna informacija da je stavljen na američku crnu listu, jer još nije dobio nijedan zvanični dokument.

Komentarišući informaciju da su SAD uvele sankcije protiv njega, Dodik je za "Novosti" rekao da ne zna da li je to tačno, ali da očekuje tako nešto.

"Blic" je prethodno objavio nezvaničnu informaciju da su SAD uvele sankcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << protiv predsednika Republike Srpske.

Sankcije podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teroririji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama, navodi list.

Autor: Srna

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analitičari ocenjuju: Sankcije Dodiku oštra mera odlazeće Obamine administracije, na potezu Tramp

Izvor: BKTV News, 17.Jan.2017

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske, preneli su danas mediji. ..Ove sankcije podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama...Međutim, predsednik Republike...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.