RADUJE SE CRNA GORA Andrija Mandić dočekao Milorada Dodika u Podgorici, a onda su otišli OVDE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:20

"RADUJE SE CRNA GORA" Andrija Mandić dočekao Milorada Dodika u Podgorici, a onda su otišli OVDE (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske u radnoj poseti

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik doputovao je danas u Podgoricu, gde ga je dočeo predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

- Dobro došao predsedniče, Republike Srpske! Raduje se Crna Gora u koju si došao - reči su kojima je Mandić dočekao Dodika.

Nakon razgovora sa Mandićem, Dodik je posetio Saborni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hram Hristovog Vaskrsenja i grob blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Dodika i Mandića su ispred hrama dočekali paroh podgorički Predrag Šćepanović i đakon Vedran Grmuša, koji je poreklom iz Banjaluke.

Sveštenik Šćepanović je ovu priliku iskoristio da zahvali Dodiku za pomoć koju je kao predsednik Srpske dao za izgradnju Hrama Hristovog vaskrsenja, kao i za to što je bio gost na dan kada je osveštan.

Inače, susret Dodika i Mandić tema je dela podgoričkih medija koji se bave pitanjem da li je reč o zvaničnoj ili privatnoj poseti i da li će ga primiti predsednik ili premijer Crne Gore.

RTRS najavila je da je Dodik u radnoj poseti Crnoj Gori.

Izvor: Srbija Danas/RTRS

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.