Prijemi povodom povodom Dana i krsne slave Republike Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijemi povodom povodom Dana i krsne slave Republike Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je dobru saradnju institucija Srpske sa vjerskim zajednicama u Republici Srpskoj i opredjeljenje da i u godinama koje dolaze ta saradnja bude unapređivana.

Na prijemu koji je povodom 9. januara - Dana Republike i krsne slave Republike Srpske Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana upriličio za predstavnike vjerskih zajednica u Republici Srpskoj, Dodik je upoznao predstavnike vjerskih zajednica sa nekim od >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najvažnijih pitanja u Republici Srpskoj.

Sastanku su prisustvovali episkop banjalučki Jefrem, episkop zahumsko-hercegovački Grigorije, episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom i episkop bihaćko petrovački Atanasije.

Prijemu su prisustvovali i pomoćni biskup banjalučki Marko Semren, predsjednik Jevrejskog kulturnog centra u Banjaluci Arie Livne i direktor Sekretarijata za vjere Dragan Davidović.

Prijemu nisu prisustvovali predstavnici Islamske zajednice, iako su bili pozvani.

Predsjednica Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, prirediće u Banjaluci novogodišnji prijem za predstavnike medijskih kuća.

Prijem će biti održan u zgradi Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, sa početkom u 15 časova 30 minuta, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

(NN/RTRS)
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.