Poslednje informacije o Dodikovom zdravstvenom stanju VIDEO

Izvor: B92, 25.Dec.2020, 20:18

Poslednje informacije o Dodikovom zdravstvenom stanju VIDEO

Banjaluka -- Lekari Univerzitetskog kliničkog centra RS saopštili su da je zdravstveno stanje srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, bolje nego prethodnih dana.

Milorad Dodik, kojem su nakon prijema u UKC konstatovani prisustvo koronavirusa, obostrana upala pluća i gastritis, oseća se dobro.

Poboljšanje je konstatovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim lekara koji neprestano brine o zdravstvenom stanju srpskog člana Predsedništva.

Jutrošnjem sastanku sa tim lekarima prisustvovao je ministar zdravlja Alen Šeranić, a i izjavu za medije je dao generalni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Naglasio je da Dodik u Banjaluci prima terapiju kakvu bi primao i u vodećim svetskim klinikama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.