Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023, 10:10

Poslanik u Domu naroda BiH saslušan u SIPA zbog dve krivične prijave protiv Dodika

Poslanik u Domu naroda BiH Zlatko Miletić izjavio je danas da je na poziv iz Agencije za bezbednost i zaštitu (SIPA) dao izjavu u vezi dve krivične prijave koje je podneo protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, zbog, kako navodi, kršenja Krivičnog zakona BiH i "negiranja genocida".
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Miletić saslušan u SIPA zbog prijava koje je podnio protiv Dodika

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023

SARAJEVO - Poslanik u Domu naroda BiH Zlatko Miletić izjavio je danas da je na poziv iz Agencije za bezbjednost i zaštitu (SIPA) dao izjavu u vezi dvije krivične prijave koje je podnio protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, zbog, kako navodi, kršenja Krivičnog zakona BiH i "negiranja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.