Političko nedonošče? To me motiviše

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 17:01

"Političko nedonošče? To me motiviše"

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković se zahvalio lideru SNSD-a Miloradu Dodiku što ga je nazvao "političkim nedonoščetom".

Poručio je da ga taj naziv samo više motiviše da nastavi dalje.

Dodik je prije nekoliko dana komentirao dešavanja u Banjoj Luci i odnos Stanivukovića prema odbornicima i skupštinskoj većini te je izjavio da je Stanivuković na prevaru dobio većinsku podršku građana ovog grada.

"Logično je kada imate takvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političko nedonošče na čelu grada da imate probleme, jer on smatra da sve što postoji u gradu treba da bude usmereno i podređeno samo njemu", kazao je Dodik.

Stanivuković je odgovorio Dodiku i poručio:

"Napominjem da je svaka osoba koju je on nazvao nedonoščetom na kraju politički uspela. Očigledno takvu sudbinu imam ja i zbog toga sam srećan. Svako koga je Dodik tako marginalizovao ima blistavu karijeru. Tako da hvala mu što me tako naziva, jer me više motiviše", kazao je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.