Policija odobrila dva istovremena protesta u Banjaluci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Dec.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija odobrila dva istovremena protesta u Banjaluci

U Banjaluci će u četvrtak navečer, 26. decembra, biti održana dva skupa, miting opozicije i kontramiting na kome će učestvovati i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. Kao mjesta održavanja mitinga prijavljene su lokacije udaljene nekoliko desetina metara, na lokaciji Parka Mladen Stojanović. Policija je odobrila oba skupa. „Policijska uprava Banja Luka nije zabranila održavanje ni jednog od prijavljenih javnih skupova, a policijski službenici izvršiće obezbjeđenje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Miting opozicije i kontramiting vladajućih stranaka u Banjaluci završeni bez incidenata

Izvor: Danas, 26.Dec.2019

Miting opozicije i kontramiting vladajućih stranaka, koji su bili na samo pedesetak metara jedan od drugog u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, završeni su večeras bez incidenata. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.