Pavlović odustao od kandidature i podržao Cvijanovićevu

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović odustao od kandidature i podržao Cvijanovićevu

Nezavisni kandidat za predsednika Republike Srpske Slobodan Pavlović objavio je da odustaje od izborne trke i da daje podršku predsedničkom kandidatu koalicije SNSD-DNS-SP Željki Cvijanović.
Na vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu svoje kompanije "Slobomir" u Bijeljini, Pavlović je rekao da povlači predsedničku kandidaturu i pozvao birače da podrže Cvijanovićevu za predsednika Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsedništva BiH jer, kako je rekao, najbolje mogu da vode Srpsku.
"Veoma je značajno za Republiku Srpsku da je Dodik i njegova politika predstavlja i štiti na nivou BiH", poručio je Pavlović i pozvao sve koji su ga do sada podržavali da svoje poverenje na izborima daju Cvijanovićevoj i Dodiku.
On je rekao da su oni, vodeći ovu zemlju, već toliko toga dobrog i uspešnog uradili za srpski narod i Republiku Srpsku da tako treba i da nastave.
Jednoglasnu podršku ovakvoj odluci i podršku za kandidate Cvijanovićevu i Dodika dali su i rukovodstvo, kandidati i članstvo stranke Savez za novu politiku, koja je do sada podržavala Pavlovića, preneli su banjalučki mediji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pavlović odustao od kandidature i podržao Cvijanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2018

Nezavisni kandidat za predsednika Republike Srpske Slobodan Pavlović objavio je danas da odustaje od izborne trke i daje podršku predsedničkom kandidatu koalicije SNSD-DNS-SP Željki Cvijanović...Na vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu svoje kompanije "Slobomir" u Bijeljini, Pavlović je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.