Patrijarh Irinej podržao Dodika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarh Irinej podržao Dodika

Patrijarh Irinej podržao je Milorada Dodika koji je kandidat za novi mandat na poziciji predsednika Republike Srpske na opštim izborima, koji će u BiH biti održani sutra.

Patrijarh je, kako su preneli banjalučki mediji, aktuelnom predsedniku Srpske i njegovim saradnicima poželeo da i ubuduće vode narod na način kako su to i do sada činili.

"Oni su potvrdili da su dostojni toga zvanja i toga položaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i naučili kako da se odupru sili, svim iskušenjima u vremenu u kojem živimo, ali i onima koji bi želeli da nismo to što jesmo ili da budemo ono što nismo nikada bili", rekao je patrijarh Irinej nakon osveštanja spomenika Stefanu Nemanji, koji je juče svečano otkriven u Banjaluci.

Deo medija u Srpskoj ocenio je, međutim, da je patrijarh podrškom Dodiku zadao težak udarac opoziciji u tom entitetu BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.